Het Testlokaal

Werken bij 
Het Testlokaal

De publieke opinie meten, door middel van marktonderzoek.

Interviewer

Word interviewer bij Het Testlokaal

Maak jij gemakkelijk een praatje? Houd je van diversiteit en flexibiliteit in je werk? En wil jij testen afnemen voor nationale én internationale bedrijven? Meld je dan nú aan als interviewer bij Het Testlokaal!

Als interviewer voer je diverse onderzoeken uit voor kleine en grote bedrijven, nationaal en internationaal, maar ook voor NGO en overheden. Je taken bestaan uit het contact zoeken met de respondent, het maken van een afspraak en het afnemen van het interview. Het betreft geen commerciële functie, je hoeft niets te verkopen.

 
De werkzaamheden zijn divers. De ene dag neem je telefonisch een open interview af bij bijvoorbeeld dierenartsen, en de andere dag interview je consumenten op locatie over een nieuw product. En dat brengt je op de meest bijzondere locaties. 

Wil jij als interviewer aan de slag? Solliciteer nu!

200+

Interviewers

12

Provincies

2000+

Panelleden

Kwaliteit die telt

Conform ISO20252-norm

Het Testlokaal testpanel

Word respondent bij Het Testlokaal

Vanuit onze testlocaties in Almere-Stad, Amsterdam (de Pijp), Assen en Zaandam voeren wij regelmatig smaak- en concepttesten uit. Woon je niet in de buurt bij één van onze locaties? Ook voeren wij In-Home Use Tests uit, waarbij de producten thuis worden getest. Meld je nú aan als respondent bij Het Testlokaal!

Als onderdeel van ons testpanel krijg je de unieke kans om invloed uit te oefenen op nieuwe producten, diensten en trends. Of het nu gaat om het proeven van nieuwe smaken, het testen van innovatieve technologieën of het delen van je mening over toonaangevende merken. Jouw feedback helpt bedrijven om producten en diensten te verbeteren en beter aan te laten sluiten op de wensen van de consument. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor je tijd en inzet.

Wil jij als respondent aan de slag? Meld je nu aan!
Wanneer je ingeschreven bent in ons panel benaderen we je via email wanneer we een nieuw onderzoek voor je hebben.

Al jarenlang betrouwbaar marktonderzoek

Meer dan 200 interviewers verspreid over heel Nederland staan klaar voor jouw komende (markt)onderzoek. Wij hebben bijna alle denkbare onderzoeksmethoden zelf in huis en gaan geen uitdaging uit de weg.

Doe mee aan onderzoek!

Proef mee, test mee of geef je mening in ruil voor een leuke vergoeding. Sta je liever aan de andere kant van het onderzoek? Het Testlokaal is altijd op zoek naar nieuwe interviewers die het team kunnen versterken.

Kom werken bij Het Testlokaal

Betrouwbaar marktonderzoek

Het Testlokaal werkt voor een brede variëteit aan opdrachtgevers. Zowel voor grote als meer gespecialiseerde (markt)onderzoekbureaus. In Nederland en daarbuiten. Onze enthousiaste interviewers verzamelen dagelijks de meningen van respondenten, zowel telefonisch als face to face, vanuit ons kantoor in Amsterdam en op diverse locaties in Nederland. De uitkomsten van ons onderzoek worden via laptops en tablets snel en nauwkeurig verwerkt.